Svendborg Amatør Sejlklub Svendborg Amatør Sejlklub

    

CMSimple plugin: Newsbox Rotator
© simpleSolutions
Du er her: ØstersøRegatta


Indbydelse – Østersø Regatta den 19. – 20 juni 2021.

For at vi kan gennemføre denne sejlads er det en forudsætning at det gældende indrejseforbud til Tyskland ophæves, samt at det bliver tilladt at rejse ud af Danmark.

ØSTERSØ REGATTA har gennem årene vist sig at være en bæredygtig sejlads, som har fastholdt en stabil gruppe af sejlere, som ønsker at deltage i en sjov og spændende sejlads, krydret med socialt samvær med plads til familien, hvor du kapsejler mod ligeværdige modstandere – uanset om din båd er en racer eller et flydende sommerhus! Hvis ellers COVID 19 ikke spænder ben for årets ØSTERSØ-REGATTA, starter sejladsen lørdag d. 19. juni med Skippermøde og morgenkaffe kl. 06.00 i Svendborg Amatør Sejlklubs Regatta-cafe ved den runde lystbådehavn i Svendborg.

Første start går fra Rantzausminde Havn kl. 08.30, og senest kl. 18.30 slutter sejladsen med måltagning ved Schleien, hvorefter der tændes grill og er fællesspisning med præmieoverrækkelse i Kappeln.
Sejladsen har en passende længde på 33 sm, hvor du sejler gennem de sydfynske Øhav rundt om Skjoldnæs, ned forbi Als, og snart øjner du Sleimünde Fyr, hvor du tages i mål.
Sejladsen er ikke kun for dem, der vil kapsejle på højt niveau. Der bliver selvfølgelig udskrevet løb under DH, du kan vælge at tilmelde dig det særlige turløb, hvor der bliver sejlet efter et tildelt mål, eller kniber det med at få skrabet gaster sammen, kan du tilmelde dig løbet for doublehanded også kaldet Two Star løbet, hvor der kun må være 2 personer ombord på båden.

Banen er for alle den samme, men reglerne forskellige. DH-løbene sejles efter gældende kapsejladsregler, hvorimod tur og Two Stars sejles efter søvejsreglerne.

NB! Morgenmad lørdag morgen i regatta-cafeen og havnepenge i Kappeln lørdag aften er inkluderet i dit sejladsindskud på. kr. 350,-. Både som kommer til Svendborg fredag aften, ligger selvfølgelig gratis i Svendborg Lystbådehavn. Tilmelding på klubbens hjemmeside www.sva1.dk senest d. 4. juni

Program, sejladsbestemmelser udsendes inden skippermødet til de tilmeldte skippere.

Ole Ingemann Nielsen, Stævneleder – Østersø regatta 2021
Tlf. 62 22 24 23 / Bil 29 67 49 18
Mail: oin@amu-fyn.dk

Det overordnede program for ØSTERSØ REGATTA 2021.

Lørdag d. 19. juni kl. 06.00: Vi samles i Svendborg Amatør Sejlklubs klubhus, Færgevej 19, hvor vi vil afholde det altid muntre skippermøde med sidste nyt fra sejladsledelsen og bekendtgøre en passende magelig vejrmelding for weekenden. I forbindelse med skippermødet udleveres sejladsbestemmelser og deltagerlister samt Regatta Standeren, som du skal føre på dit hækstag.

I forbindelse med skippermødet serverer Svendborg Amatør Sejlklubs Regatta-cafe gratis morgenmad – så du og dine gaster kan få fyldt ballasttanken op inden 1. start skydes i gang kl. 08.30 ud fra Rantzausminde Havn mellem dommertårn og udlagt orange mærke.

Du skal være særligt opmærksom på din starttid, som fremgår af programmet. Der er 10 minutters intervaller mellem hver start.

Du bliver ”truttet” i mål mellem inderste grøn bøje og Schleimünde fyr af dommerkomiteen – Sejladsen afsluttes senest kl. 18.00.

Porten til ”die Grillhalle” i Kappeln åbnes for fællesspisning senest kl. 18.30, hvor sejlklubben har sørget for, at vi har tag over hovedet og at der er borde og bænke således, at fællesspisningen kan foregå under ordnede forhold hvis ellers vi ikke bliver begrænset af gældende COVID 19 restriktioner NB!! Du skal selv medbringe din egen forplejning, og du skal også huske din egen grill!!

Kl. 20.30 starter vi den traditionsrige præmieuddeling krydret med et hav af skipperskrøner og andre søforklaringer. Herefter er den officielle del af årets Østersø Regatta er slut.

Vi ses i Kappeln.
Ole

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

Se VAU's program for denne sæson.


Der er nu mulighed for at tage Yachtskipper 3 i klubbens lokaler. 

Se mere her!


Resultatet fra Aftensejladserne.

 


<< November >>
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
  1 10:00 Seniormadlavning. Klubhuset. 2 3 4 5 18:00 Afriggerfest Klubhuset Færgevej 19 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
 

Sidst opdateret: