Svendborg Amatør Sejlklub Svendborg Amatør Sejlklub

    

CMSimple plugin: Newsbox Rotator
© simpleSolutions
Du er her: Sejlsport Sydfyn


Træningsfælleskab på Sydfyn for storjoller (Laser, E-joller, 29’er og hobier).

Troense Bådelaug, Thurø sejlklub, Svendborg Sund Sejlklub, skolerne i Oure og Fåborg sejlklub har haft et indledende møde omkring et muligt træningsfællesskab på Sydfyn i forhold til Storjoller. Vi voksne der deltog fra klubberne + de unge mennesker fra Fåborg Marie Louise Harboe og Frederik Bløcher var enige om at arbejde videre med ideen. Vi vil gerne hinanden. Fåborg har meldt ud, at vi er meget velkomne hos dem, men de træner på hjemme i klubben i Faaborg. De vil dog gerne snakke træningsweekender, sociale ture m.v.

Oure fortalte om deres koncept omkring Åben sejlklub. Det vil I også komme til at høre mere om. Det er jer unge mennesker der skal være med til at planlægge og få alle de gode ideer til et træningsfælleskab og hvordan vi evt. kan få det til at fungere.

DERFOR vil vi gerne se dig til møde i Svendborg Sund Sejlklub søndag den 8. marts kl. 12.00.

Vi bruger et par timer på alle jeres gode ideer og ønsker. Hvordan kan træningen stykkes sammen, hvor meget ønsker I at træne, ønsker I at sejle stævner, hvordan kan vi komme afsted til stævner , har I mulighed for i perioder at træne andre steder end i jeres hjemklub osv. osv.

Vi slutter kl. 14.00 med et besøg på Maersk Training som ligger lige ved siden af. Her skal vi prøve deres simulatorer og fange containere i Rotterdam havn. Det bliver en fest.

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

 

Det var så denne sæson på Lunkebugten.


Besøg på isbryderen "Thorbjørn".

Se mere under VAU


Nyt om årets Afriggerfest.

og her er menuen.


 


<< Oktober >>
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
  1
2 3 10:00 Seniormadlavning. Klubhuset. 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 15:00 Besøg på isbryderen "Thorbjørn". Svendborg havn. 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
 

Sidst opdateret: