Svendborg Amatør Sejlklub Svendborg Amatør Sejlklub

    

CMSimple plugin: Newsbox Rotator
© simpleSolutions
Du er her: Hjem > Aktiviteter > Familiesejlads

 

Kære alle sejlere.

Som vi alle nok ved, kan en hyggelig sejltur og social hygge derefter, give et positivt boost for sjælen.

 

                                                       Far og søn på tur.

 

 

Årets første familietur, den 13-05-2023, vil være fra Svendborg til Ærøskøbing eller Lundeborg (dette bestemmes efter vejr og vind 😊) med, så vidt mulig, fælles afgang kl. 10.  

Vi starter selvfølgelig med lidt fælles morgenbrød kl. 9 ved plads 183 i "Den runde". Herefter går vi i bådene og stævner stille og roligt ud – der er ingen kapsejlads over denne tur, men skulle nogle både finde fornøjelse i en intern ”kamp” skal man selvfølgelig være mere end velkommen 😊

Kl. 14.30 mødes vi på legepladsen/gril området ved havnen hvor vi afholder en fælles ”Kaffe og kage”, hver båd medbringer selv sin drikkelse, og en af vores dygtige medlemmer vil sørge for lidt godt til maven. Her vil der være rig mulighed for socialt sammen vær og leg imellem alle (Børn, børnebørn, oldebørn, Far, Mor, Bedsteforældre og.. ja vi kan blive ved.) Herfra er selve den planlagte del slut, hvad tid dette er vides ikke, men skulle der være lyst og muligheden for det, vil vi da være stor fortaler for, at denne hyggelig sammenkomst kan fortsætte med fælles aftensmad – med egne medbragte grille og mad.   

Vi i SVA sørger for morgenbrød inden start, plus kaffe og juice. Og medbringer div. spil – så der er noget for alle.

Så her er en fantastisk mulighed for at vi kan mødes med hinanden og forhåbentlig jeres famille eller venner som vi er sikre på, også vil nyde denne form for hygge.

Tanken med turen er at styrke sammenholdet i klubben, samt at inddrage hele familien og venner i hvad sejlads kan tilbyde.

For at tilmelde sig denne tur skal du blot sende en mail til kennethms83@gmail.com Gerne med info om båd og hvor mange I bliver i båden, og selvfølgelig gerne med alderssammensætningen. Så vil vi prøve at tilrette turen efter vores bedste overbevisning.

 

SVA vil gerne være en sejlklub for hele familien. Hvor der også er plads til den nye sejlerfamilie, den øvede sejlerfamilie og den rutinerede sejlerfamilie. Dette vil vi forsøge ved at indføre 2 familie sejladser, samt ved at fastholde vores Østersø regatta, som er for de sejler/sejlerfamilier der kan lide konkurrence men samtidig også gerne vil det sociale – Mere om dette senere i klubbladet og på vores Facebook side.

De bedste sejler hilsner

Bestyrelsen fra SVA.

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

SilverRudder nu i tysk tv!


Skal du forbi en klapbro på din sejlads?

Her er en planche fra Vejdirektoratet.


Aftensejlads på Lunkebugten ?


 


<< Juni >>
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  
 

Sidst opdateret: