Opskrifter 2024/2025
Tirsdag den 1. oktober:
177. gang
Udarbejdet af: Erik Hansen og Frede Jensen.
1. Bruschetta med tomat og skinke.
2. Kyllingebryst med ærter, flutes og ris.
3. Henkogt frugt med flødeskum og makroner.
4. Rødvin – Hvid og Rosé.
5. Kaffe.
Tortillapandekager med Laks og Flødeost
Mørbradfad med gorgonzolasauce
Tirsdag den 3. december:
179. gang
Udarbejdet af:
Carsten Olsen – Kim Kruuse – Ove Petersen – Henning H. Jensen og Jesper Albrektsen
1. Stegte Sild
2. Sild a la Rus
3. Æg og Rejer
4. Medister og Julesalat
5. Rullepølse med sky og løgringe
6. Sylte med sennep og rødbeder
7. Lun Leverpostej med portvin og champignon
8. Oste anretning: Stærk Ost med sky og Rom, Brie serveret med franskbrød, kiks druer og peberfrugt.
9. Øl, Vand, Hvidvin og Rosévin.
10. Julesnaps med Havtorn fra Drejø
11. Kaffe, Baileys
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions